• Alles
  • (1)
    Overig
  • (2)
    Algemeen
  • (14)
    Tentoonstelling

Cursus voor liefhebbers van klassieke muziek

maandag 14 januari 10:00 t/m 12:00 uur

Foto:

Beuningen - Liefhebbers van klassieke muziek komen ruimschoots aan hun trekken in de cursus Muzikaal Verhaal, die op 14 januari start.

Muzikaal Verhaal is een uitgebreide cursus voor beginnende en gevorderde liefhebbers van klassieke muziek. Doel van de cursus is om beter wegwijs te worden in die prachtige maar soms onoverzichtelijke wereld. Componisten, beroemde en minder beroemde muziekstukken, musici en instrumenten. Dat alles en nog veel meer komt aan bod in kleurige presentaties, mooie verhalen, (film)beelden en natuurlijk veel muziekvoorbeelden.

De cursus wordt gegeven in samenwerking met de KlankZaak, met als docent Jeroen Swarte. Ook zal tijdens een van de sessies sopraan Catharina Janssen medewerking verlenen.

Vanaf 14 januari vindt de cursus iedere maandag plaats met uitzondering van 4 maart (carnaval). De lessen worden gegeven van 10.00 tot 12.00 uur in De Lèghe Polder in Beuningen. Het betreft 9 sessies. De kosten voor deze cyclus voor leden van de seniorenverenigingen (én tevens voor leden van de Bibliotheek Beuningen) bedragen €90,00; niet-leden betalen €110,00. Het bijbehorende cursusboek kan men bestellen tegen de gereduceerde prijs van €7,50.

Wie geïnteresseerd is in deze cursus, kan mailen naar Anneke van Swelm: cursussenvvsb@gmail.com of bellen met 06-27438873.

www.klankzaak.nl


deel deze activiteit