• Alles
 • (16)
  Algemeen
 • (12)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Kinderevenement

Juwelen, koffers en massages in toneel 'Oscar'

zaterdag 19 januari 20:00 uur

Foto: Niels Aarts/BobFranken

Beuningen - De Beuningse toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat brengt de komedie 'Oscar' op de planken.

Om te kunnen trouwen met een welgesteld meisje vraagt Martien Christiaan (gespeeld door Mathieu Swartjes) om opslag bij zijn excentrieke baas. Baas Joost van Oldenburg, een rijke koekoeksklokkenfabrikant (gespeeld door Piet Peters) sputtert flink tegen. Toch krijgt de jonge boekhouder zijn opslag. Van Oldenburg verneemt daarna dat Christiaan de firma voor 495.000 euro bestolen heeft. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht.

Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: we zien echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur en nog veel meer dat de toneelvereniging hier niet gaat verklappen. 'Oscar' is een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijk avondje.

De voorstellingen zijn te zien op 19, 20, 26 en 27 januari in De Lèghe Polder in Beuningen. Aanvang is 20.00. Kaarten kosten acht euro en zijn te koop bij de Primera in Beuningen of aan de kassa.

Op zondagmiddag 20 januari is er om 14.00 een 50-plus voorstelling. Kaarten voor deze middagvoorstelling kosten vier euro en zijn alleen verkrijgbaar bij de zaal.


deel deze activiteit