• Alles

Samen Dingen Doen

vrijdag 17 mei 9:30 t/m 13:00 uur

Beuningen - Uitwisselen van hobby's, interesses, op doen van informatie over activiteiten in de buurt en/of ontmoeten van nieuwe mensen staat centraal tijdens de bijeenkomst Samen Dingen Doen. Na een geslaagde bijeenkomst in december, waar mooie ideeën geopperd zijn, is er weer een bijeenkomst op vrijdag 17 mei.

Samen eten, wandelen, creatief bezig zijn of een theatervoorstelling bezoeken: het is leuker om dit samen te doen. Wie hierin geïnteresseerd is, komt op vrijdag 17 mei van 9.30 tot 13.00 uur naar het Molenhuis aan de Molenstraat 54 in Beuningen.

Op deze vrijdagochtend kunnen de deelnemers hobby's en interesses uitwisselen en contact leggen met gelijkgestemden. Tevens informeert Stichting Perspectief de aanwezigen over activiteiten in de omgeving. "Wij horen ook graag uw eigen ideeën of wensen", aldus een woordvoerder.

Deelname is gratis, inclusief een kop koffie/thee en een brunch. Aanmelden kan tot en met maandag 10 mei aanmelden bij Stichting Perspectief, 024-6750939 (maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur) en info@stg-perspectief.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Het Molenhuis
Beuningen
Molenstraat 54
6641bk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.