• Alles
  • (12)
    Algemeen
  • (6)
    Tentoonstelling
  • (2)
    Kinderevenement

Heel Weurt bakt!

zaterdag 24 augustus 12:00 t/m 14:00 uur

Op zaterdag 24 augustus is het in Weurt weer tijd voor hét dorpsfeest van het jaar: de Weurtse dorpspicknick! Vorig jaar heeft de stichting Ontmoetingsplaatsen Weurt de overdracht van speeltuin De Noorderzon aangegrepen om een feestje voor het hele dorp te organiseren. Daar maakt de stichting graag een traditie van. En omdat een feest niet compleet is zonder taart, is het thema ‘HEEL WEURT BAKT’.

Iedereen is tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom met zijn zelfgebakken taart. In speeltuin De Noorderzon (Dorpsplein, Weurt) staan lange picknickbanken klaar waar iedereen aan kan schuiven. De stichting zorgt voor thee, koffie en limonade.

Anders dan bij André van Duin in de tent gaat het er niet om wie het lekkerst of het meest oogverblindend bakt, maar om de gezelligheid. Alle baksels zijn welkom, dus ook koekjes, cakes en broden. En alsof dat nog niet feestelijk genoeg is, nemen we die dag ook een nieuw speeltoestel in gebruik (het blijft nog even een verrassing wat dat is…)!

Niet zo’n keukenprins(es) of geen zin om te bakken? Geen probleem! Kom gewoon langs en proef van de creaties van de andere bakkers.

Bij slecht weer stellen we het feest trouwens een jaartje uit. Tijdens het eerste weekeinde na de zomervakantie van 2020 doen we het gewoon weer. En het jaar daarna wéér. De perfecte gelegenheid om bij te praten over de vakantiebelevenissen!

Zien we je daar?


deel deze activiteit

Locatie

Speeltuin Dorpsplein
Weurt
Dorpsplein nvt
6551zl