Stichting Dorpsboomgaard Winssen doet mee aan NLdoet. De vrijwilligers gaan aan de slag met een houten afrastering.
Stichting Dorpsboomgaard Winssen doet mee aan NLdoet. De vrijwilligers gaan aan de slag met een houten afrastering. (Foto: Jan Hermens)

Wij doen allemaal mee aan NLdoet!

BEUNINGEN - De grootste vrijwilligersactie van Nederland staat voor de deur. Op 9 en 10 maart zijn duizenden helpende handen druk met NLdoet. Ook in de gemeente Beuningen grijpen diverse organisaties de gelegenheid aan om te klussen, op 10 maart.

VDH kringgroep Beuningen

VDH kringgroep Beuningen, gevestigd aan de Elsenpas 9 in Beuningen, pakt de vloer achter de bar aan. Door wateroverlast is de vloer daar verrot en dit schept een onveilige werksituatie. Meehelpen? Aanmelden kan via www.nldoet.nl of rechtstreeks via 024- 6773284.

De Duitse Herder AKB

Deze hondenclub aan de Reekstraat 3 in Weurt gaat aan de slag met het veld, de kantine, de toestellen en materialen. Vrijwilligers kunnen zich zaterdag 10 maart melden in de kantine, die bevindt zich in de loods naast het huis.

Opknap aula

De leden van Lionsclub Nijmegen Brabantse Poort pakken de aula van de basisschool aan de Augustuslaan 22 in Beuningen aan. Die kan een opknapbeurt gebruiken. Wie mee wil helpen, kan zich melden via www.nldoet.nl of info@artmeetsdesign.nl.

Werken in de boomgaard

Vrijwilligers van Stichting Dorpsboomgaard Winssen zijn op zaterdag vaak in de boomgaard in het hart van het dorp te vinden. Op 10 maart is er een specifiek doel: ze plaatsen een houten afrastering, ter verfraaiing van de gaard. Wie wil helpen kan zich zaterdagochtend om 9.00 uur bij de ingang van de boomgaard tegenover Gasterij De Arend melden.

Ontwikkelcentrum

Stichting Perspectief wil het lokaal in Jeugdactiviteitencentrum Hotspot opknappen zodat het een ontwikkellokaal wordt voor volwassenen in de buurt. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via 024 - 6750939 of naar het Rijstveld 4 in Beuningen gaan.

Wij Plonzen Door

Stichting Wij Plonzen Door klust zaterdag rond het zwembad aan het Schoolpad in Ewijk. Er is schilderwerk te doen, de stichting wil een werkhok bouwen, etc.. Wie mee wil doen, kan zich om 10.30 uur melden bij de ingang van het zwembad.

Roda'28

Op het terrein van de Winssense voetbalvereniging is zaterdag van alles te doen. De omgewaaide dug-out wacht op herstel, er zijn tegels die vastgelijmd moeten worden, de bloembakken mogen weer vol, etc. Vrijwilligers kunnen zich om 8.30 uur melden in de kantine.

Winsetters

Leden van tennisvereniging De Winsetters maken het terrein klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Meer berichten
Shopbox