Foto: Het Dijkmagazijn

Banjertocht met kampvuur

Beuningen - Woensdag 14 november kunnen kinderen weer een tocht maken met het Dijkmagazijn. Hoe en wat blijft geheim. Na afloop is er een klein kampvuurtje om iets lekker op te bakken.

"Natuurlijk zorgen gidsen ervoor dat er geen paarden of koeien zijn die de deelnemers lastig vallen", zegt een woordvoerder van het Dijkmagazijn. "Maar het kan wel gebeuren dat je in een van hun drollen trapt. Dus zorg voor goede schoenen."

Tijdens de tocht doen de deelnemers allerlei spelletjes. Wie de spelletjes goed heeft uitgevoerd, krijgt een route dat naar het kampvuur leidt. "En als dat te moeilijk is, kun je altijd nog de horizon afturen naar een rookpluim die je de weg wijst. Tip: trek geen nylon jas aan, dat is gevaarlijk bij het kampvuur! Bij het kampvuur kun je dan iets lekkers kokkerellen."

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa.

Waalwoemi: Banjertocht, woensdag 14 november van 14.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Maximaal 20 kinderen van 8 tot 13 jaar kunnen deelnemen. Kosten €2,50, inclusief drankje bij kampvuur. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. 

Informatie en eventueel reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl.

dijkmagazijnbeuningen.nl

Meer berichten