Zonder titel, pigmentinkt
Zonder titel, pigmentinkt (Foto: Selma Dronkers)

Spannende dialoog tussen Selma en Esmee

Beuningen -  Met de tentoonstelling van het werk van Selma Dronkers en Esmee Seebregts gaat zondag 4 november Dialogen #2 van start in De Nieuwe Gang.

Dialogen #2 is de tweede tentoonstelling in een reeks waarin twee generaties kunstenaars met hun werk en elkaar in dialoog gaan. De dialoog tussen Selma Dronkers en Esmee Seebregts belooft een spannende te worden. Beide kunstenaars maken met een intense concentratie hun werk, dat uniek en eigen is. Ieders beeldtaal is teruggebracht tot de oorsprong en is tegelijkertijd intens en even veelomvattend als een welgeplaatste stilte in een sonate.

De tentoonstelling wordt geopend op 4 november om 15.00 uur met een optreden van de muzikant Reyn Waldram. Op 16 december om 15 uur is er een Artist Talk met beide kunstenaars. Dat is ook de einddatum van deze tentoonstelling.

Openingstijden: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De Nieuwe Gang is gevestigd aan de Kloosterstraat 7 in Beuningen en bereikbaar via 06-43445456 en info@denieuwegang.nl.

www.denieuwegang.nl


Untitled, XIV 2017 van Esmee Seebregts.


Zonder titel, pigmentinkt, van Selma Dronkers

Meer berichten