Foto: Het Dijkmagazijn

Struintocht door de uiterwaarden

Beuningen - Ga zondag 18 november de uitdaging aan om met het hele gezin de elementen te trotseren. Het Dijkmagazijn houdt dan een struintocht. Met de broekspijpen in de sokken gaat de tocht dwars door de uiterwaarden en lopen we door de uitgegraven geulen. Met een ervaren gids komen de deelnemers op plekken waarvan ze niet wisten dat ze bestonden.

In de Beuningse uiterwaarden zijn ruige stukken, waar zelfs de paarden en runderen maar zelden komen. Daar zijn de paadjes erg smal en houden soms zelfs op. Maar wie goed uitkijkt en de gids volgt, kan doorlopen en komt op onverwacht mooie stukken natuur uit. Misschien zijn er sporen van vossen en reeën te zien. En voor kinderen zijn er altijd spannende dingen te vinden, die misschien wel mee naar huis kunnen worden genomen. Tasje mee dus.

Kledingadvies: stevige schoenen en een jas die niet te veel opvalt. De struintocht duurt van 14.00 tot circa 15.30 uur. De start is bij Het Dijkmagazijn aan de Dijk 41. Deelname kost voor volwassenen 3,50 euro en voor kinderen 2,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.facebook.com/dijkmagazijn.

Meer berichten