Ook dit jaar komt Sinterklaas weer gewoon met de pakjesboot aan in Weurt. In het Maas-Waalkanaal staat het water namelijk wél hoog genoeg, in tegenstelling tot de Waal. (Foto: Paul Benschop)
Ook dit jaar komt Sinterklaas weer gewoon met de pakjesboot aan in Weurt. In het Maas-Waalkanaal staat het water namelijk wél hoog genoeg, in tegenstelling tot de Waal. (Foto: Paul Benschop) (Foto: )

Sint komt weer naar Beuningen, Ewijk, Winssen en Weurt

Beuningen - De sinterklaasintochten in de gemeente Beuningen op 17 en 18 november 2018 op een rij.

Het is weer bijna zover. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is de Sint weer in het land. Zoals elk jaar worden hij en zijn pieten uiteraard weer overal vol enthousiasme welkom geheten. Waar de sinterklaasintochten in gemeente Beuningen dit jaar allemaal plaatsvinden, lees je hieronder.

Beuningen

In Beuningen ontvangt de burgemeester zaterdag 17 november om 14.00 uur samen met alle kinderen Sinterklaas op het Julianaplein. Een half uur van tevoren wordt al gestart met het zingen van sinterklaasliedjes om de goedheiligman een warm welkom te geven.
Natuurlijk zijn er op het plein weer tal van leuke activiteiten en bovendien heeft de Oliebollenman voor alle kleintjes een gratis oliebol.

Winssen

Zondag 18 november start om 13.00 uur de intocht in Winssen, waarna hij rond 13.30 uur aankomt bij ontmoetingscentrum De Paulus. Hier worden de kids zoals elk jaar getrakteerd op een bijzonder stukje theater en er ligt voor alle kinderen een cadeautje klaar.

Weurt

Weurt is het enige Waaldorp waar Sinterklaas dit jaar gewoon over het water aankomt. Zondag 18 november stapt de Sint rond 14.00 uur op de Westkanaaldijk van de Pakjesboot om vergezeld door de fanfare en alle kinderen in een bonte stoer richting De Kloosterhof te wandelen. Daar vindt vervolgens een leuke show plaats en mogen de kinderen die dat willen Sinterklaas een handje gaan geven. Entree is gratis en na afloop krijgen alle kids een leuk cadeautje.

Ewijk

Diezelfde dag komen Sint en zijn pieten aan in Ewijk in MFA 't Hart aan Den Elt 17. De deuren gaan om 14.15 uur open waarna rond 14.30 uur het programma start. In de linkerzaal voor kinderen tot en met groep 2. Zij krijgen een echte pietentraining en kunnen met Sinterklaas op de foto. In de rechterzaal voor de kinderen van groep 3 tot en met groep 6. Entree is gratis en na afloop heeft de Sint voor ieder kind een leuk cadeautje.

Meer berichten