Het ROC Nijmegen laat zaterdag 24 november zijn opleidingen zien. Ook is er een livestream voor de thuisblijvers.
Het ROC Nijmegen laat zaterdag 24 november zijn opleidingen zien. Ook is er een livestream voor de thuisblijvers. (Foto: ROC Nijmegen)

ROC laat opleidingen zien

Nijmegen - Zaterdag 24 november staan de deuren van ROC Nijmegen open en laten alle opleidingen zich zien.

Tijdens deze Open Dag, die deels uitgezonden wordt middels een livestream, kan er informatie gehaald worden over alle opleidingen, maar ook meegekeken worden in de leslokalen om een goed beeld te krijgen van studeren op het mbo.

De dag is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op alle locaties, met uitzondering van Marterstraat 45. Zowel leerlingen van vmbo-scholen die nog niet hebben besloten welke opleiding ze willen volgen komend schooljaar, als leerlingen die dat al wel weten, zijn van harte welkom.

De Open Dag vindt plaats op de locaties Campusbaan (sectoren Economie en Zorg & Welzijn, Educatie en Vavo), Heyendaalseweg (Gebouw Technovium; sector Techniek) en Energieweg (Mobiliteit en Logistiek). Ook de locatie in Boxmeer is tijdens deze Open Dag te bezoeken. Voor alle locaties geldt dat de Open Dag duurt van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Via de Facebookpagina van ROC Nijmegen zendt ROC Nijmegen gedurende de dag livestreams uit vanaf de verschillende locaties. Ook via Twitter, Snapchat en Instagram is de dag te volgen.

Frank Kuijpers
Meer berichten