Rian van Nieuwkuijk speelt een thuiswedstrijd deze zondag in Theater de Molen. Ze brengt daar chansons van Barbara en Piaf.
Rian van Nieuwkuijk speelt een thuiswedstrijd deze zondag in Theater de Molen. Ze brengt daar chansons van Barbara en Piaf. (Foto: )

GEANNULEERD: concert Van Nieuwkuijk

Beuningen - Het concert van Rian van Nieuwkuijk komende zaterdag 18 november in Theater De Molen is geannuleerd vanwege ziekte van de zangeres. De voorstelling zal worden ingehaald op zaterdag 26 januari 2019 om 20.30 uur.

Zangeres Rian van Nieuwkuijk uit Beuningen brengt met haar muzikanten een muzikale hommage aan twee Franse ''grandes dames'', Barbara en Piaf.

Barbara en Piaf zijn zo enorm verschillend en toch ook zo vergelijkbaar door hun unieke stem, hun heftige levensloop, en de kracht waarmee ze hun publiek veroverden. Uit hun enorme repertoire kiest Van Nieuwkuijk haar favorieten, grote hits naast kleine juweeltjes, en vertelt ze levendig over hoe ze is gevallen voor deze intrigerende dames.

Ze zingt niet alleen originele versies, maar heeft ook enkele vertalingen geschreven en bovendien voegt ze een paar van haar eigen chansons toe die op muziek zijn gezet door Jeroen Jongmans.

Van Nieuwkuijk zingt en schrijft de taal van haar ziel en maakt daarmee van dit dubbelportret een hartverwarmend drieluik. Haar vaste begeleiders Jongmans, tevens arrangeur, en Gregor Schaefer maken het vervolgens tot een betoverende voorstelling.

De voorstelling op zaterdag 26 januari 2019 begint om 20.30 uur. De entreeprijs bedraagt 16,50 euro.

www.theaterdemolen.nl

Meer berichten