Foto: MHCB

Fithockeyers MHCB pakken 3e prijs

Beuningen - Het Fithockeyteam van Beuningen heeft woensdag 14 november in Heemstede bij het landelijke fithockey-toernooi de 3e prijs binnengesleept.

"De weergoden waren ons, ondanks dat het laat in het seizoen was, goed gezind", doet een deelnemer verslag. "Daar aangekomen werden we allerhartelijkst ontvangen. De eerste wedstrijd speelden wij tegen Ares uit Apeldoorn. Wij waren nog niet goed bij de les, want met 3-0 was Ares de betere ploeg."

"De volgende wedstrijden hebben wij wel gewonnen en zo konden we toch de 3e prijs in ontvangst nemen. Er waren 9 teams aanwezig."

"Het is een sportieve, zeer gezellige dag geworden die wij met een heerlijk diner bij het van der Valk restaurant in Tiel hebben afgesloten. Om 21.30 uur waren wij weer veilig thuis."

"Heeft u na het lezen van het bovenstaande ook interesse in het fithockey? Kom gerust lang op maandag of donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op het Hockeycomplex aan de Schoenaker om te kijken of fithockey ook iets voor jou is. Als je graag mee wil doen, trek dan een paar schoenen met een grof profiel aan."

Meer berichten