December-editie van Samen Dingen Doen

Beuningen - Uitwisselen van hobby's, interesses, opdoen van informatie over activiteiten in de buurt en/of ontmoeten van nieuwe mensen staan centraal tijdens de bijeenkomst Samen dingen doen.

"Na een geslaagde bijeenkomst afgelopen mei, waar maar liefst 20 ideeën geopperd zijn, organiseren wij graag weer een leuke bijeenkomst in december", aldus een woordvoerder van Stichting Perspectief.

"Eten, wandelen, creatief bezig zijn of een theatervoorstelling bezoeken: het is leuker om dit samen te doen. Misschien heeft u een hobby die u graag deelt met anderen of bent u op zoek naar een leuke activiteit in de omgeving."

Geïnteresseerden zijn welkom op vrijdag 14 december van 9.30 tot 13.00 uur in Het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen. "Op deze vrijdagochtend kunt u uw hobby's en interesses uitwisselen en contact leggen met gelijkgestemden. Tevens informeren wij u over activiteiten in de omgeving. Wij horen ook graag uw eigen ideeën of wensen."

Deelname is gratis, inclusief een kop koffie/thee en een brunch. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 10 decemberaanmelden bij Stichting Perspectief via 024-6750939 (ma t/m vr, 9.00-17.00 uur) en via info@stg-perspectief.nl.

Meer berichten