Foto: Vliegbasis Volkel

Willem wordt prins op Vliegbasis Volkel

Beuningen/Volkel - Willem Hogeweij uit Beuningen is prins carnaval geworden op Vliegbasis Volkel. Prins Willem d'n Twidde is de 56e prins van carnavalsvereniging De Peelknijnen.

Op vrijdag 23 november is Prins Willem d'n Twidde op de Vliegbasis Volkel voorgesteld en geïnstalleerd. Dit in het bijzijn van zijn echtgenote Marieke en zonen Dave en Rick. Willem d'n Twidde zal worden bijgestaan door adjudant Toin Hutjens. Uiteraard worden ze ondersteund door alle leden van CV de Peelknijnen met de bijbehorende durskes; tevens zal Hofkapel de Peelknijnen Prins Willem d'n Twidde met een vrolijke noot begeleiden.

Willem (50 jaar) is werkcentrum-chef van de afdelingen hout en metaal op Vliegbasis Volkel. Samen met zijn collegae draaien, frezen en lassen zij alles naar de klantvraag voor onder andere de F16. Zijn vrouw Marieke is werkzaam als verkoopster bij "Snoek beenmode" te Nijmegen. Hobby's heeft Willem genoeg, waarvan tijd doorbrengen met zijn hechte gezin op nummer 1 staat. Daarnaast is Willem een fervent sporter, visser en klusser in en om huis.

Willem was kartrekker bij de Strong Vikings Run, waar hij samen met zijn zonen en vrienden aan deel heeft genomen. Dat Willem sociaal bewogen is, blijkt uit het feit dat hij ieder jaar als verzorger fungeert bij de goede doelen-wielerploeg van de Vliegbasis Volkel. Wanneer het mooi weer is dan is Willem te vinden op het Waalstrand waar hij met zijn zonen en diens vrienden de jeugdjaren nogmaals herbeleeft.

Tijdens de wintermaanden neemt de familie Hogeweij graag de tijd om in de jacuzzi te relaxen. Dit gaat uiteraard gepaard met het gerstenat dat gebrouwen wordt in Arcen, want een fijnproever, dat is Willem. Als gezin hebben ze heel veel zin in de komende Carnavalsperiode en gaan er samen met iedereen die er ook zin in heeft een mooi feest van maken met als motto: Van Hout en IJzer worden we met de Carnaval niks wijzer.

Meer berichten