Tennissers en hardlopers gaan officieel 'hokken'

Ewijk - TV Ewijk en Hardloopvereniging Beuningen gaan meer samendoen. Ze delen al 6 jaar een clubhuis op sportpark De Batenplak in Ewijk.

De besturen van Tennisvereniging Ewijk (TVE) en Hardloopvereniging Beuningen (HVB) hebben de koppen bij elkaar gestoken om tot verdere samenwerking te komen. Al 6 jaar maakt Hardloopvereniging Beuningen gebruik van de accommodatie van Tennisvereniging Ewijk. Dit tot tevreden van de lopers van de HVB.

Omdat de HVB,\ onlangs haar 10 jarig jubileum vierde, bood TVE een plaquette aan die afgelopen week op het clubhuis is bevestigd. Ook in de kantine is steeds meer van HVB terug te vinden. De bedoeling is dat het in de toekomst nog beter zichtbaar gaat worden, dat hier twee verenigingen huizen.

Bij beide besturen leefde dan ook de wens om hierover van gedachten te wisselen. Hoe een en ander vorm te geven. Onder leiding van beide voorzitters Hans Arnouts en Frank van de Graaf zijn de besturen er een avond voor gaan zitten. In kleine groepen werden enkele speerpunten naar voren gebracht, die nu nader uitgewerkt gaan worden.

Meer berichten