Pup E1
Pup E1 (Foto: W van Eldijk)

Korfballers van NAS halen veel punten binnen

Beuningen - De korfballers van NAS haalden de voorbije week veel punten binnen. NAS 1 won de uitwedstrijd tegen Flash in Den Dungen met 8-12.

"We wisten dat het een fysieke wedstrijd zou gaan worden. We begonnen in een flink tempo te spelen. In het begin gingen we gelijk op maar wisten te winnen door goed ons eigen spel te spelen", aldus een woordvoerder. Doelpunten waren er van Emma (4), Lotte (3), Danique (2), Laura, Vesna en Dian. Volgende week speelt NAS 1 om 11.05 tegen Jes 1 in de Kloosterhof in Weurt.

Recreanten

Woensdag speelden de recreanten van NAS hun wedstrijd in Mill tegen DES. Het was van beide kanten zeer slordig en met veel balverlies. Ook een wedstrijd met veel kansen. NAS was gelukkiger in het scoren en won met 4-6 door doelpunten van Ruth (3), Sandra, Maaike en Cindy.

E-pupillen

Zaterdag speelden de E-pupillen van NAS hun eerste thuiswedstrijd in Weurt tegen Playing Girls E1. "De meiden hadden er weer zin in", aldus een verslaggever van het team. "Ze liepen goed vrij en verdedigden goed. Femke deed voor het eerst mee ze vond het heel spannend maar ze deed goed haar best. 7-1 was de eindstand. Aniek scoorde er 5, Lorainne en Nienke ieder 1."

A1

NAS A1 speelde zaterdag tegen Prinses Irene. "Voor ons een onbekende tegenstander, maar we hadden er zin in", zegt de teamreporter. "Al snel vielen de eerste doelpunten. Er werden mooie aanvallen neergezet en het ging gelijk op. Het was een erg spannende wedstrijd. Gelukkig hebben we de punten wel weten te pakken. Eindstand 10-9. Doelpunten door Fleur (4), Lisa (3) en Kirsty (3)."

Welpen

De welpen van NAS speelden een wedstrijd in Weurt tegen SVO. "De wedstrijd ging aardig gelijk op", meldt de eigen verslaggever. "De tweede helft wist NAS uit te lopen naar een eindstand van 7-5. De doelpunten zijn gescoord door Jade, Fiene en Femme."

C1

NAS C1 heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen DAW Schaijk. "De meiden hebben hard gewerkt en veel kansen gecreëerd", blikt de verslaggever van het team terug. "De eerste helft is er gescoord door Susan (2), Sterre (3) en Sabine (2). In de tweede helft wist Femke ook nog te scoren. Eindstand 8-1."

Meer berichten