Kerststalletjes en kinderkunst in Cultuurkerkje Winssen

Winssen - Kerstsfeer proeven kan op 22, 23 en 26 december in het Cultuurkerkje Winssen. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn op deze dagen bijna 200 kerststallen in het kerkje te zien.

Ook de kinderkunstwerken van het kerstschilderen en -tekenen zijn deze dagen in het kerkje tentoongesteld. Met koffie, thee en warme chocomel en met live kerstmuziek, kunnen bezoekers zich onderdompelen in een sfeervolle kerstsfeer. Entree is €2,00, voor kinderen is de entree gratis. Parkeren kan op naastgelegen parkeerplaats bij Ulto.

De kerstactiviteiten passen in de plannen van een aantal vrijwilligers uit Winssen, die zich inzetten om het hervormde kerkje aan de Notaris Stephanus Roesstraat 11 een nieuwe bestemming te geven. Het is de bedoeling om het kerkje met kamerconcerten, exposities, kinderactiviteiten, historische films en andere activiteiten nieuw leven in te blazen: activiteiten voor jong en oud.

Hoewel het aanstaande Cultuurkerkje Winssen nog niet officieel is geopend (er zijn enkele aanpassingen nodig), wordt de komende kerstperiode gebruikt om alvast een voorproefje te geven van een aantal activiteiten.

Meer berichten