Enthousiast houden de kinderen de cheque in de lucht die hun basisschool heeft gekregen van Jumbo Kalkman.
Enthousiast houden de kinderen de cheque in de lucht die hun basisschool heeft gekregen van Jumbo Kalkman. (Foto: Jumbo Kalkman)

3200 Jumbo-euro's over basisscholen verdeeld

Beuningen - Jumbo Kalkman heeft vorige week de prijzen uitgereikt als slot van de grote Scholencampagne die de supermarkt hield. In totaal werd er 3200 euro over 7 scholen verdeeld.

Tijdens de actieperiode ontvingen klanten bij Jumbo Kalkman bij elke besteding van 10 euro een schoolpuntvoucher met een uniek code. Op de actiesite kon men deze punten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Ook kon je daar zien op de aparte schoolpagina's wat iedere school zou willen aanschaffen van de gespaarde punten. Bijvoorbeeld een nieuwe step, spellen of een voorraad knutselmaterialen.

Het was een geslaagde ochtend met een grote opkomst van de kinderen van de betreffende scholen. De scholen kregen de volgende bedragen toebedeeld: De Hoeven €870, De Peppel €629, De Vuurvlinder €419, De Dromedaris €574, Klavervier €388, De Ruijter €56 en De Triangel €263.

Buiten de cheques waren er nog knutsel- en kleurplaten uitgedeeld voor elke leerling van alle scholen en als laatste werd er ook nog voor iedere school een marsepeinen Kerstman uitgedeeld. Deze werden enthousiast door de kinderen in ontvangst genomen.

"Al met al een geslaagde actie voor ons maar zeker ook voor de school en de kinderen", aldus Rob Cobussen van Jumbo Kalkman.

Meer berichten