Foto:

Maskerade over wat je het liefst wil worden

Beuningen - Wat je het liefst wil worden, daarover gaat de theatervoorstelling De Verkleedkoffer op zondag 13 januari om 14.00 uur in Theater De Molen.

De Verkleedkoffer is een vrolijke, interactieve voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek.

Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de wijde wereld in te trekken om iets anders te worden dan de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een 'keigoeie' muzikant tegen.

Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy-fonist te worden. "Saxofonist zul je bedoelen, maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!" (zucht). Of toch liever danseres worden. Oei of een reuzen-baby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.

In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het 'doen alsof'. Om aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

Arno Huibers als acteur, clown en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten, houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze zeer muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema als kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.

Gericht op kinderen van iedere leeftijd en uiteraard volwassenen. Een act met verrassende maskerwisselingen.

De entree bedraagt €6,50.

Meer berichten