Foto: Biljartvereniging HWH

Roy Willems wint Wies van Geijn-toernooi

Afgelopen weekend streden leden van biljartvereniging HWH om de felbegeerde Piet Tromp-bokaal. Biljarter Roy Willems had de eer om de beker in ontvangst te nemen.

EWIJK - Het was al weer de tweeëntwintigste editie van de competitie voor de Piet Tromp-bokaal. Alle biljarters van biljartvereniging HWH verschenen aan de biljarttafel om de strijd aan te gaan met elkaar voor de grootste prijs denkbaar onder de HWH biljarters.

Eenendertig wedstrijden
De wedstrijd vond plaats in MFA het Hart in Ewijk. Na twee dagen van krachtmetingen en eenendertig wedstrijden in het libre biljartspel op twee biljarttafels bleven de twee sterkste spelers over die zich op mochten maken voor de grote finale.

Theo Megens vs Roy Willems
Die finale was niet niets: het ging om Theo Megens, de oude rot in het vak die nog steeds iedere partij wil winnen, tegen Roy Willems, de Benjamin van HWH en een groeiende biljarter die nog veel van zich zal laten horen.

De spanning loopt op
Na twee dagen van concentratie en wedstrijdfocus werd de druk nog hoger. De finale werd immers gevolgd door vele belangstellenden, familie en vrienden. Daardoor voelde de finale ook écht als een spannende finale. Wie zou er winnen van de twee?

En de bokaal gaat naar...
Roy liet zijn beste spel zien en zette zijn winnende lijn van het toernooi door. Uiteindelijk was het dus Roy die het hoogste podium mocht beklimmen om uit handen van de voorzitter de Piet Tromp-bokaal te ontvangen. Theo was op zijn beurt een uitstekende finalist die met zijn spel veel waardering oogstte. Zeer tevreden sloot hij het toernooi af met de tweede plaats. Biljartvereniging HWH kijkt terug op een zeer geslaagd en vooral gezellig Wies van Geijn-toernooi.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor de biljartsport? Bezoek de website: www.biljartvereniginghwh.nl

Meer berichten