Bij de recreanten speelden Weekenders Heren 1 tegen Weekenders Heren 2. Een wedstrijd tussen twee rivalen...  (Foto: Weekenders)
Bij de recreanten speelden Weekenders Heren 1 tegen Weekenders Heren 2. Een wedstrijd tussen twee rivalen... (Foto: Weekenders) (Foto: Weekenders)

Overwinning voor Heren 1 Weekenders

WINSSEN - Afgelopen donderdag klonk het fluitsignaal voor een wedstrijd tussen twee rivalen... Bij de recreanten speelden Weekenders Heren 1 tegen Weekenders Heren 2. Tijdens trainingen was al duidelijk geworden dat een setje winnen voor Heren 2 eigenlijk geen optie was, maar vol goede moed probeerden zij het onmogelijke waar te maken. Redelijk gespannen begon Heren 2 aan de wedstrijd tegen een ongeslagen Heren 1. De eerste set verliep voor beide teams moeizaam maar de kalmte van Heren 1 zorgde ervoor dat ze toch als eerste de 25 punten hadden en de set binnensleepten. Heren 2 gooide het vervolgens over een ander boeg en startte in een andere opstelling en met 2 frisse mannen. Deze tactiek werkte averechts en zorgde voor een ruime setwinst voor het zelfverzekerde Heren 1. Tijdens de 3e en 4e set zette Heren 1 spelers op andere posities. Dit zorgde voor meer spanning, maar leverde helaas geen setwinst op voor Heren 2, waardoor Heren 1 met 4-0 ongeslagen blijft..

Meer berichten