Pup E1 in actie. (Foto: NAS).
Pup E1 in actie. (Foto: NAS). (Foto: W van Eldijk)

Wedstrijden Korfbalvereniging NAS

Afgelopen week speelde korfbalvereniging NAS diverse wedstrijden.

BEUNINGEN - Woensdag speelden de recreanten van Nas een wedstrijd in Weurt tegen Klimop. Bij Nas liep het lekker. Klimop had veel kansen, maar veel pech: er werd niet één keer gescoord. De eindstand werd 8-0 voor NAS, gescoord door Lizanne, Petra, Maaike 2, Cindy 2 en Anita 2.

De welpen van NAS speelden dit weekend tegen Spes. Binnen de eerste vijf minuten scoorde Spes 2 doelpunten. Nas ging de rust in met een 1-4 achterstand. De tweede helft kwamen ze goed terug! Evi en Femm (Femm deed voor de eerste keer mee) scoorden allebei een doelpunt. Helaas niet genoeg om te winnen, maar iedereen heeft goed zijn best gedaan. De eindstand is 3 - 5 geworden.

De pupillen Nas E1 speelden in Weurt tegen Klick '15 E1. NAS was de betere partij, hoewel Klick het 1e doelpunt maakte. Door kleine verdedigingsfoutjes kon Klick nog een paar keer scoren. Maar de aanval van NAS liep goed en zo werd het 17-4. De doelpunten werden gescoord door: Lorainne 9, Aniek 4, Ilse 2 en Jacky 2. De volgende keer speelt de E1 tegen de koploper VIOS, dat wordt dus spannend.

De wedstrijd van de B1 tegen Quick-up was een spannende wedstrijd. Beide teams kwamen afwisselend op voorsprong, maar vielen ook weer terug. We gingen dan ook de rust in met 4-5. Ook daarna bleven beide teams aan elkaar gewaagd. Quick-up maakte het in de laatste minuut 7-6. Het was een goede wedstrijd die volgens toeschouwers eigenlijk een gelijkspel verdiende. De doelpunten waren van; Iris, Lisa, Larissa, Kirsty en Linde 2x.

NAS speelde afgelopen week nog meer wedstrijden. Kijk daarvoor op http://sv-nas.nl/nieuws-2/

Meer berichten