Foto: Seniorenvereniging Beuningen

Slimmer wonen met domotica

BEUNINGEN - De Vereniging van Senioren Beuningen houdt op 24 februari een domotica-informatiedag met als titel 'Wonen en zorgen, nu en in de toekomst'. Het doel van deze dag is om inwoners van Beuningen en de wijde regio (inclusief Nijmegen) bekend te maken met bestaande en toekomstige domotica-oplossingen. Op dit moment zijn domotica voor velen nog een onbekende (en dus onbeminde) oplossing in huis. Terwijl de toepassingen tegenwoordig beschikbaar en betaalbaar zijn. Deze onbekende barrière willen de Senioren Beuningen doorbreken.

Naast de informatiestands zijn die dag ook een aantal sprekers uitgenodigd op het gebied van Smart Homes en e-Health. Ook is veiligheid één van de belangrijke pijlers in de domoticawereld. Daarom wordt aan dit gebied ook ruim aandacht besteed in de vorm van informatie over zorg en geneeskunde-gerelateerde robotica en virtual reality. Zorgrobots zullen demonstraties geven van hun kunnen.

De toegang is gratis en vindt plaats in de Lèghe Polder op zondag 24 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Bel voor meer informatie het domotica-team: 06 53949536.

Meer berichten