Meisjes C2 zaalhockeykampioen
Meisjes C2 zaalhockeykampioen (Foto: MHC Beuningen)

Beuningse teams kampioen!

Het regent Beuningse winnaars tijdens de voetbal- en hockeykampioenschappen. De jeugd weet zeer goede sportieve prestaties te leveren. Gefeliciteerd!

HOCKEY - MEIDEN C2: Zondag 3 februari zijn de hockeymeiden van de C2 zaalkampioen geworden. De eerste wedstrijd tegen Nijmegen werd met 5-1 gewonnen. De meiden wisten dat de tweede wedstrijd tegen Wageningen gewonnen moest worden met zes doelpunten verschil. Ze hebben alles op alles gezet en stegen uit boven hun niveau. In de laatste minuut scoorde Beuningen het beslissende doelpunt: 7-1. Gefeliciteerd meiden!

HOCKEY - JONGENS C2: Tegen Union werd een 1-0 achterstand snel en koelbloedig omgebogen naar een 2-8 winst. MHCB JC2 terecht kampioen!

VOETBAL - JONGENS JO13-5: Beuningse Boys JO13-5 speelde de halve finale tegen Heumen JO13-1. Deze wedstrijd wonnen ze met 3-0. Daarna volgde de finale tegen De Treffers JO13-3. Deze won BB met 2-0. Daarmee is JO13-5 eerste in de KNVB-regio-jeugd-onder-13!

VOETBAL - MEIDEN MO13-1: De meiden van de MO13-1 van de Beuningse Boys hebben een prima prestatie geleverd bij het KNVB zaalvoetbaltoernooi begin februari. De dames behaalden de tweede plaats en mochten een prachtige beker in ontvangst nemen. Vóór de winterstop sloot het vaardige team de competitie ook al af met een tweede plaats. Op naar de voorjaarscompetitie in de eerste klasse!

Meer berichten