Foto: Beuningse Boys

Beuningse Boys blijft ongeslagen

Onder gure omstandigheden stond zondag op het programma: VV Trekvogels versus de Beuningse Boys, op de Kwakkenberg in Nijmegen. Een eerdere ontmoeting tussen de twee teams in Beuningen eindigde in een spectaculaire eindstand van 3-3.

Door: Niels Eggenhuizen

NIJMEGEN - Na de aftrap beginnen beide teams aanvallend aan de wedstrijd. Er ontstaat meteen een leuke wedstrijd voor het publiek. Beide teams krijgen wat kleine mogelijkheden om de score te openen, maar echt gevaarlijk wordt het niet. De grootste kans is voor VV Trekvogels, maar keeper Jimmy van Veen reageert alert op een kopbal. Na negenentwintig minuten spelen komt de thuisploeg dan toch op een 1-0 voorsprong, wanneer Sander Geerts alert is bij een kluts-situatie en de bal binnen schiet. Een minuut later lijkt het alwéér 1-1 te worden, maar Troy Wagenaar schiet van dichtbij de bal over het doel. Aan de andere kant van het veld weet VV Trekvogels wel te scoren. Het is Koen Lensen die na een mooie aanval de bal binnenkopt.

Na de rust komt Beuningse Boys goed uit de kleedkamer en is erop gebrand de achterstand weg te poetsen. Het is Roan Dollman die na een mooie aanval de 2-1 maakt. VV Trekvogels raakt niet van slag en weet daarna op 3-1 te komen, wanneer Koen Lensen weet te profiteren van een te korte terugspeelbal. Beuningse Boys besluit er vervolgens nog een schepje bovenop te doen en stuurt verdediger Bram Langedijk de spits in. Het wordt in de 85e minuut 3-2 als Troy Wagenaar een hoekschop binnen weet te koppen. Beuningse Boys blijft zoeken naar de gelijkmaker en deze valt twee minuten voor tijd. Dat is op dat moment ook dik verdiend. Bram Langedijk neemt een afgeslagen bal goed op de schoen en schiet de bal in de verre hoek. Zo brengt hij dus de 3-3 op het scorebord.

Zo eindigt ook de tweede wedstrijd tussen Beuningse Boys en VV De Trekvogels in een gelijkspel (van 3-3). Beuningse Boys blijft zodoende in 2019 nog altijd ongeslagen! Zondag spelen De Boys weer thuis. Dan komt Blauw Wit uit Nijmegen op bezoek. De aftrap op De Ooigraaf is om 14.00 uur.

Meer berichten