Wedstrijden van Korfbalvereniging NAS

Pupillen E versus De Horst E3
De pupillen E speelden in Weurt tegen De Horst E3. De meiden hadden er weer zin in. Ze deden goed hun best: NAS scoorde als eerste en stond al snel voor met een score van 5-2. Lorainne scoorde twee keer en Aniek drie keer.
De dames werden slordig met overspelen en er werd niet meer goed verdedigd. Daardoor kwam De Horst voor te staan en won uiteindelijk met 5-9. Op naar de volgende wedstrijd.

C2 versus Be Quick
Zaterdag speelde de C2 uit tegen Be Quick. NAS staat op een vierde plaats in het klassement en Be Quick derde. Een mooie uitdaging dus! NAS speelde vanaf de eerste minuut gretig en gecontroleerd. Er werd goed aanvallend gespeeld, wat leidde tot drie doelpunten van Tyra, Isis en Lieve, die vanuit een strafworp scoorde. De tweede helft kwam de tegenstander beter uit de kleedkamer en binnen korte tijd stond het gelijk. Daardoor werd NAS zenuwachtig en werd steeds slordiger in de afronding. Be Quick profiteerde hiervan en ging er met de winst vandoor.

NAS 1 versus SVO 1
Afgelopen zondag speelde Nas 1 uit tegen SVO 1. De hele wedstrijd liep het gelijk op. De twee teams waren erg gewaagd aan elkaar, wat resulteerde in een ruststand van 6-6. In de tweede helft werden de kansen niet goed afgemaakt bij NAS. Hierdoor scoorde het Beuningse team niet snel genoeg en liet het punten liggen. De eindstand was 13-11. Er werd gescoord door Lotte 4, Emma 3, Mendy 2, Iris en Dian.

NAS 2 versus Fortuna Playing Girls 2
NAS 2 moest naar Wijchen om de eerste returnwedstrijd van de zaalcompetitie te spelen tegen Fortuna Playing Girls 2. De eerste wedstrijd was door NAS ruim gewonnen. De NAS'ers hadden dus kunnen weten dat Fortuna gebrand was op revanche. Fortuna begon inderdaad fel aan de wedstrijd, terwijl NAS niet meteen bij de les was. Zo keek NAS al binnen korte tijd aan tegen een 4-0 achterstand. Pas na de rust kon NAS zich beetje herpakken en begon ook mee te scoren. NAS kon de snelle achterstand echter niet meer wegwerken (ondanks dat er toch nog genoeg kansen waren). Eindstand 10-5. Doelpunten: Michelle 2x, Elise 1x, Luna 1x en Lisanne 1x.

Meer berichten