Finalisten MVO Award 2018. vlnr onderste rij: Heleen Vermeulen, Peter van der Kraan, Wilfred Sleijffers. Bovenste rij: Antoine Driessen, Bert Jeenen en Sylvia Fleuren. (Foto: Ger Loeffen)
Finalisten MVO Award 2018. vlnr onderste rij: Heleen Vermeulen, Peter van der Kraan, Wilfred Sleijffers. Bovenste rij: Antoine Driessen, Bert Jeenen en Sylvia Fleuren. (Foto: Ger Loeffen) (Foto: GER LOEFFEN)

Nomineer een ondernemer

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert dit jaar weer de uitreiking van de MVO-Award. Kent u een maatschappelijk verantwoorde en zichtbaar betrokken ondernemer in de gemeente Beuningen, Berg en Dal, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen. Nomineer hem of haar dan voor de MVO Award 2019.

BEUNINGEN - Nomineren kan tot 20 maart via de website rijkvannijmegen.nl. Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunt u niet nomineren. Voor een nominatie moet de onderneming minimaal drie jaar bestaan. Ook moet ze meer dan twee voltijdskrachten in vaste dienst hebben. Alle aanmeldingen worden met veel aandacht beoordeeld op drie punten: People, Planet en Profit.

Start-ups met mooie, nieuwe en aanmoedigende ideeën zet de organisatie ook graag in het zonnetje. Kent u een nieuwe organisatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk is? En brengt zij dit ook in de praktijk? Nomineer de organisatie dan voor een plekje op het podium. Ook deze nominaties stuurt u voor 20 maart in via een formulier op de website rijkvannijmegen.nl. Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunt u wederom niet nomineren. Houd er ook rekening mee dat de start-up minimaal één jaar bestaat en minimaal één voltijdswerknemer in dienst heeft.

De MVO Award vindt dit jaar plaats op maandag 3 juni bij het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

Rijk van Nijmegen Uitdaging helpt maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven samenwerken. Zij brengt vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht met elkaar in contact. Ze moedigt bedrijven aan om maatschappelijk betrokken te ondernemen, en hun omgeving te helpen met duidelijke acties die de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen verbeteren. Rabobank sponsort het evenement.

Meer berichten