Het Hemelrijck leukste restaurant

De stemmen zijn geteld: Het Hemelrijck heeft de titel 'Leukste Restaurant van de gemeente Beuningen' gewonnen. Het restaurant behaalde zowel de meeste stemmen als de beste gemiddelde waardering bij de publieksverkiezing.

BEUNINGEN - Op 15 april ontvangt Het Hemelrijck uit handen van Miss Nederland de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam. Er staan bubbels klaar en de DJ's van Radio 538 maken het feest compleet. De presentatie is in handen van Kim Kötter.

Gasten die stemden op de genomineerde restaurant konden cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titels in de gemeenten zijn zeer waardevol voor restaurants omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren.

De organisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company. Dit verkiezingsbedrijf faciliteert ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en MKB Innovatie Top100 Publieksprijs. Meer informatie is te vinden op: restaurantverkiezing.nl

Restaurants die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden via: https://www.restaurantverkiezing.nl/aanmelden

Meer berichten