Senioren 1 van NAS in actie. Helaas kon het team de kansen niet goed meer afmaken en dat lukte bij Eendracht wel. Uiteindelijk is het 9-10 geworden. (Foto: G. Geurts)
Senioren 1 van NAS in actie. Helaas kon het team de kansen niet goed meer afmaken en dat lukte bij Eendracht wel. Uiteindelijk is het 9-10 geworden. (Foto: G. Geurts) (Foto: G Geurts)

Wedstrijden NAS

Door: Korfbalvereniging NAS

BEUNINGEN - Woensdag speelden de recreanten van NAS hun laatste binnenwedstrijd. men speelde in Weurt tegen SDDL: het enige team waar NAS van verloren had. Nas maakte het 1-0, maar SDDL kwam gelijk weer terug. De ruststand was 4-3 en het duurde in de tweede helft heel lang voordat er een doelpunt kwam. Nas scoorde uiteindelijk 5-3 , waarop SDDL gelijk weer de aansluiter van 5-4 maakte. NAS won de wedstrijd en het kampioenschap kon gevierd worden! De NAS-doelpunten werden gemaakt door Gerda, Maaike 2 en Anita 2.

De aspiranten C2C2 speelden thuis tegen Odisco. De vorige wedstrijd werd het 1-8, dus NAS had wat goed te maken. Beide teams waren gebrand op een overwinning. Odisco profiteerde van de slordige fouten van NAS en stond met twee punten voor in de rust. Daarna speelde NAS overtuigender. Lieve wist 1-2 te maken. Helaas was daarna slordig spel, waardoor er niet meer gescoord werd. Odisco won met 1-3.

De aspiranten C1 van NAS speelden tegen Vios. De teams waren aan elkaar gewaagd. Een aantal goede acties van NAS, maar helaas was Vios te sterk. Eindstand: 7-3, gescoord door Lisa, Femke en Amy.

De pupillen E speelden tegen Klick. Ze verdedigden en liepen goed vrij. Nienke scoorde de eerste; Aniek scoorde daarna vier keer. Lorainne scoorde drie keer en Ilse een keer. Het werd uiteindelijk 4-9. Goed gewerkt, dames!

NAS 1 speelde zondag tegen Eendracht. NAS kwam meteen op een 3-0 voorsprong. In de loop van de eerste helft werd het lastiger voor NAS om de kansen af te maken waardoor Eendracht dichter in de buurt kwam. Begin tweede helft begon NAS goed en liep uit. Helaas kon het team de kansen niet goed meer afmaken en dat lukte bij Eendracht wel. Uiteindelijk is het 9-10 geworden. Doelpunten: Danique 4, Emma 2, Lotte 1, Laura 1 en Iris 1.

Voor NAS 2 stond de return-wedstrijd tegen Quick Up 1 op het programma. NAS had wat goed te maken en was er dus op gebrand te winnen. Dat zou zeker moeten kunnen, maar NAS kreeg het voor elkaar om alle kansen om zeep te helpen. Quick Up wist de weinige wel te benutten. NAS begon tegen zichzelf te korfballen en door het vele balverlies kon ze het Quick Up niet heel moeilijk maken. Eindstand 2-5. Doelpunten: Luna en Lisanne.

Meer berichten