Foto: Pixabay

Lokaal Talent start met een brunch voor volwassenen

Beuningen - Welzijnsorganisatie Stichting Perspectief houdt vanuit het project Lokaal Talent een brunch in de Leghe Polder op zaterdag 13 april van 11.00 tot 12:30 voor mensen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar oud. "Leer elkaar kennen en geniet samen van een heerlijke brunch", aldus de organisatie.

"Vind je het zelf leuk om mee te helpen in de keuken? Dat mag natuurlijk ook. Per keer wordt er gekeken wie het leuk vind om mee te helpen bij het maken van diverse gerechten. We stemmen met elkaar af wat we gaan maken. Voor de gasten blijft dit een verrassing."

"Niet alleen de Nederlandse keuken staat hierbij centraal maar we maken er een multiculturele brunch van om zo te proeven van elkaars cultuur."

De kosten bedragen 5 euro (exclusief koffie/thee) per deelnemer om hiermee de kosten van de locatie en benodigdheden te dragen. Heb je daarnaast last van een allergie? Meld dit bij de aanmelding zodat we hier rekening mee kunnen houden. Aanmelden kan tot dinsdag 9 april via tesshendriks@stg-perspectief.nl of 024-6750939.

Meer berichten