Heren 2 Challenge haalt onderste uit de kan

Beuningen - De Heren 2 van Challenge Beuningen hebben afgelopen weekend op de finaledag een spannende wedstrijd neergezet tegen de nummer 3, Batouwe uit Bemmel. Uiteindelijk moesten ze toch het onderspit delven (58-70).

door Nick van Empel

De grote en ervaren mannen van Batouwe werden gelijk op achterstand gezet door de felle start van Challenge Beuningen. De Beuningse mannen konden dit helaas niet volhouden.

Na een aantal keer op flinke achterstand hebben ze zich toch teruggevochten naar maar 2 punten achterstand. Uiteindelijk zetten de mannen van Batouwe toch een tandje bij en ze liepen uit naar een 58-70 eindstand.

Als de rust en de ruimte meer in hun spel was geweest had er zeker een winst in kunnen zitten voor de Heren 2 van Challenge. Goed leerpunt voor de volgende keer. Volgende week spelen ze de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen BeCeGe '74.

Heren 1

Heren 1 speelde thuis tegen de heren van Pluto uit Wageningen en die wedstrijd eindigde in een overwinning voor de Challenge-mannen: 80-67. Volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen De Snipers uit Zeewolde.

U18

De mannen van de U18 speelden een prachtige wedstrijd tegen de mannen van Wyba uit Wijchen. Deze wedstrijd eindigde, na alleen maar op voorsprong te hebben gestaan, in een machtig mooie eindstand van 102-23. Volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen Black Stars uit Rhenen.

U14

De wedstrijd van de U14 tegen De Basketiers uit Zevenaar eindigde in een overwinning voor de gasten, 23-78. Volgende week speelt de U14 een uitwedstrijd tegen BeCeGe uit Doetnchem.

Meer berichten