} Logo koerierbeuningen.nl


Hardlopen met je dochter.
Hardlopen met je dochter. (Foto: Karin / HVB)

Lenteloop HVB in Vrieskou

Ewijk - Ondanks de vrieskou liepen zondag 14 april 65 leden en niet-leden van HVB de Lenteloop rondom De Groene Heuvels. Er was na afloop koffie en een appelflap bij het Buitenhuis.

Er werden verschillende afstanden gelopen en iedereen kwam omstreeks 10.30 uur over de finish. Dit komt om dat iedereen zelf inschat hoelang hij denkt te doen over de te lopen afstand. Iedereen kan dan na afloop gezellig samen aan de koffie en nog even napraten over de wedstrijd die eigenlijk geen wedstrijd is maar gewoon een gezellige recreantenloop.

Vorige week zondag liepen er wel 7 personen een wedstrijd. Zij deden mee met de Marathon van Rotterdam. Op één na heeft iedereen deze prestatie volbracht. Ook liepen er nog enkele leden de kwartmarathon in Rotterdam.

De volgende uitdaging voor de lopers van HVB is het ophalen van het Bevrijdingsvuur in Wageningen. Bij HVB kan je terecht voor een serieuze inspanning maar ook voor de gezelligheid en samen hardlopen met vrienden, kennissen, familie of bijvoorbeeld je dochter.

Meer berichten