} Logo koerierbeuningen.nl


50 procent uitwinst voor Challenge

Beuningen - De basketballers van Challenge Beuningen boekten in de helft van de uitwedstrijden dit weekend winst.

U14

Dit weekend begon de U14 met hun uitwedstrijd in Doetinchem tegen de nummer 4 en ze verloren met een ruim verschil. Volgende week spelen ze nog de laatste wedstrijd in Beuningen tegen Tower Jumpers, die al kampioen zijn.

U18

De tweede wedstrijd op zaterdag was voor de U18. Zij wonnen ruim bij de altijd lastige tegenstanders van Black Stars. Een mooie 42-62 overwinning in de laatste wedstrijd door scores van Luuk, Tycho, Jyri, Nico, Lars en Tim. Daarmee werden de jongens tweede in de eindstand, een mooi resultaat.

Heren 2

Gelijktijdig speelde heren 2 tegen BeCeGE, ook in Doetinchem. Deze wedstrijd werd verloren met 13 punten verschil en daardoor eindigden ze op een mooie zesde plaats.

Heren 1

De laatste wedstrijd deze zaterdag was voor heren 1. Zij speelden hun wedstrijd in Zeewolde en kwamen thuis met een mooie 68-75 winst na verlenging. Deze werd behaald na een 64-64 stand in de reguliere speeltijd. In de verlenging waren Gijs, Cas en Rob trefzeker: een prima overwinning. Nog twee wedstrijden te gaan en ze proberen om de tweede plaats vast te houden. Komende zaterdag spelen ze thuis om 15.00 uur tegen Basketiers '71.

Meer berichten