Hoogseizoen op Groene Heuvels van start

Ewijk - Op woensdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start in de Groene Heuvels en andere recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen: Berendonck, Mookerplas en Wylerbergmeer. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober.

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een potje golf spelen, een wandeling maken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan meerdere publieksevenementen op het programma. Op 25 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck en op 15 en 16 juni de Strong Viking Obstacle Run Water Edition. In het weekend van 5 tot en met 7 juli is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole en op 1 september de Titan Swim. 

Parkeertarieven ongewijzigd

De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei tot 1 oktober) € 5 voor voertuigen tot zes meter en €10 voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober tot 1 mei) is het tarief €3 voor voertuigen tot zes meter en €6 voor voertuigen van 6 tot 15 meter. 

Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. De voorverkoopactie loopt tot 1 mei 2019. De parkeerpas kost dan €39,50 via de website: www.leisurelands.nl.

Geen honden in hoogseizoen

Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Meer berichten