Dit jaar wordt de prijs voor de derde keer uitgereikt. (foto: Ger Loeffen)
Dit jaar wordt de prijs voor de derde keer uitgereikt. (foto: Ger Loeffen) (Foto: Ger Loeffen)

Aanmelden voor Kaliber Cultuurprijs weer mogelijk

Sinds vorige week woensdag, 8 mei, is het weer mogelijk om kandidaten aan te melden voor de Kaliber Cultuurprijs. Na de succesvolle eerdere edities van 2017 en 2018 wordt de Beuningse Cultuurprijs ook in 2019 weer uitgereikt.

Personen of groepen die zich binnen de gemeente Beuningen hebben geprofileerd op het gebied van kunst en cultuur kunnen zich aanmelden voor de Kaliber Cultuurprijs. Dat geldt ook voor personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet ten behoeve van kunst en cultuur. Kandidaten kunnen eveneens door derden worden aangemeld.

Een deskundige jury, waartoe ook de winnaar van de tweede Kaliber Cultuurprijs, Henk Hage, is toegetreden, zal uit de voorgedragen personen en groepen na een zorgvuldige voorselectie de winnaar van de Kaliber Cultuurprijs 2019 kiezen. Kaliber Adviseurs is de initiatiefnemer van de Kaliber Cultuurprijs. Op woensdag 20 november 2019 zal in Theater De Molen van het Molenhuis in Beuningen de derde Kaliber Cultuurprijs worden uitgereikt. Naast een fraaie oorkonde ontvangt de winnaar ook dit jaar een geldbedrag € 2.500. Kandidaten kunnen aangemeld worden middels een mail naar Cultuurprijs@kaliberadviseurs.nl.

Meer berichten