} Logo koerierbeuningen.nl


Alle voorstellingen duren ongeveer twee uur. (foto: eigen foto)
Alle voorstellingen duren ongeveer twee uur. (foto: eigen foto)

Jeugdtheater Tierelier op de planken in De Molen

De groepen van Jeugdtheater Tierelier gaan in het weekend van 1 en 2 juni de planken op in Theater de Molen. Iedereen, die deze spetterende talenten wilt zien optreden, is in dit weekend van harte welkom.

Beuningen - Met veel enthousiasme, inspiratie en motivatie hebben de kinderen onder leiding van de ervaren regisseurs van het jeugdtheater het hele schooljaar gerepeteerd. Het resultaat mag er zijn! Er zijn in totaal drie voorstellingen, die zowel op zaterdag als op zondag worden gespeeld. Om 12 uur start de voorstelling Het mysterie van Ongelukslaan 13: Op Ongelukslaan 13 gebeuren rare dingen. Zal het de kinderen samen met de politieagenten lukken om het mysterie te ontrafelen?

Om 15.00 uur wordt de voorstelling -A gespeeld. In een web vol leugens, geheimen en jaloezie verdwijnt het populairste meisje van de school. Dat houdt de gemoederen natuurlijk flink bezig.

De laatste voorstelling die wordt gespeeld is Ooggetuige(n)! Het script hiervan: Er waren eens 9 klasgenoten.
Op een dag wordt 1 van hen plotseling dood gevonden op straat. Hoe kan dit? Waaraan is ze overleden? En wie heeft dit veroorzaakt? Voor het reserveren van toegangskaartjes, ga naar www.theaterdemolen.nl.

Meer berichten