De activiteiten zijn ook voor niet-leden toegankelijk. (Foto: eigen foto)
De activiteiten zijn ook voor niet-leden toegankelijk. (Foto: eigen foto) (Foto: )

Zomeractiviteiten voor senioren in gemeente

De seniorenvereniging van Beuningen organiseert dit jaar opnieuw verschillende zomeractiviteiten. Deze zomeractiviteiten vinden plaats van 29 juli tot en met 9 augustus en zijn toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Beuningen vanaf de leeftijd van 50 jaar. Men hoeft niet per se lid te zijn van de seniorenvereniging om mee te kunnen doen.

Deze activiteiten zijn vooral bedoeld om de veelal stille periode in de zomer te overbruggen: buren, vrienden en kinderen zijn vaak op vakantie en/of cursussen en activiteiten door het jaar heen liggen stil. Bovendien is het een mooi moment om eens iets nieuws uit te proberen.

Gedurende twee weken zijn er hele diverse activiteiten, zoals: workshops beeldhouwen, schilderen, boogschieten, bloemschikken, uiltjes maken, cursus Italiaans, fietstocht, rondvaart op de pannenkoekenboot, high tea, zomercollege muziek. Er zijn ruim 40 verschillende activiteiten, dus voor elk wat wils.

De brochure van de zomeractiviteiten is vanaf 1 juni beschikbaar en is te vinden op diverse plekken: de dorpshuizen, bij huisarts- en fysiotherapiepraktijken, etcetera. Ook is de brochure plus inschrijfformulier te vinden op de website van de senioren van Beuningen:

www.seniorenbeuningen.nl/zomeractiviteiten.

Meer berichten