Op 18, 19, 20 en 21 juni zullen er weer veel kilometers gewandeld worden in Weurt. (foto: eigen foto)
Op 18, 19, 20 en 21 juni zullen er weer veel kilometers gewandeld worden in Weurt. (foto: eigen foto) (Foto: )

Seniorenvereniging houdt zesde Avond4daagse

Vanaf dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni houdt de Seniorenvereniging weer zijn zeer succesvolle Avond4daagse in Weurt. De afstanden zijn dit jaar ook weer 2.5, 5, 10 en 15 kilometer en voor rolstoelers en mensen met een rollator is ook een mooie route uitgezet; zij zijn ook weer van harte uitgenodigd.

Het is mogelijk om je in te schrijven voor alle vier de dagen, maar ook een enkele dag meelopen is mogelijk. Het is uiteraard ook leuk om familie, vrienden en/of bekenden onze mooie omgeving te laten zien en de gezellige after-walking mee te (laten) maken. Begeleiding, EHBO en gecertificeerde oversteekhulpen zijn gewaarborgd. Ook het appeltje-voor-de-dorst en water onderweg zullen niet ontbreken. Het parcours is hetzelfde als vorig jaar en de organisatie hoopt dat er ook dit keer weer veel deelnemers meedoen. Vorig jaar steeg het aantal deelnemers namelijk. Er wordt gestart in De Kloosterhof, Kapittelweg 2a in Weurt om 18.00 uur met de 15 km en daarna om de 10 minuten de volgende afstand.

De kosten bij voorinschrijving zijn € 4.00 te voldoen bij De Kloosterhof op woensdag 12 juni en op donderdag 13 juni van 16.00 tot 17.00 uur. Bij de start kost deelname € 5.00.

Meer berichten