Ook (groot)ouders zijn van harte welkom bij de activiteit. (foto: eigen foto)
Ook (groot)ouders zijn van harte welkom bij de activiteit. (foto: eigen foto) (Foto: )

Strandfeest met kleuterklauterfestijn

De Beuningse uiterwaard is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn op woensdag 3 juli een parcours dwars door het natuurgebied uit voor 4- tot 7-jarigen. Jawel, ook met een aangepast touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen, gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen. En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? En met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen, en iedereen krijgt na afloop een prijsje. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. De inloop is tussen 14.00 en 15.00 uur; het einde om 16.00 uur. Meer info en reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Er kunnen maximaal veertig kinderen deelnemen. De activiteit kost twee euro vijftig.

Meer berichten