De organisatie van de bingo werd bedankt voor alle inzet. (foto: Tinie van de Kammen)
De organisatie van de bingo werd bedankt voor alle inzet. (foto: Tinie van de Kammen) (Foto: )

Beuningen bingoot niet meer

Jarenlang hebben vrijwilligers van de Seniorenvereniging Beuningen elke maand een bingomiddag georganiseerd. De commissie van den bingo heeft nu om verschillende redenen besloten om met ingang van augustus 2019 te stoppen.

In het begin vond het bingoën plaats in de Vrijboom, met een opkomst van gemiddeld tachtig tot honderd personen per middag. Later werd overgegaan naar de Lèghe Polder, waarbij het deelnemersaantal in de loop der tijd terugliep naar zo'n veertig personen per middag.

De commissie van de Bingo heeft nu om verschillende redenen besloten om met ingang van augustus 2019 te stoppen. Na jaren van teruggang werd het wel nog steeds ervaren als een waardevolle middag, maar nu is het op. Er hebben zich geen nieuwe vrijwilligers aangediend om het stokje over te nemen.

Bestuurslid Ine Kemna bedankte de commissie uit naam van de Seniorenvereniging Beuningen met een mooie bos bloemen. Een hartelijk applaus uit de zaal als dank voor de jarenlange inzet van Cees, Gerda, Annie, Jan en Irene werd met een lach in ontvangst genomen.

Meer berichten