Jersey speelt dansmuziek uit vervlogen jaren. (Foto: eigen foto)
Jersey speelt dansmuziek uit vervlogen jaren. (Foto: eigen foto) (Foto: )

Winssense kermis-activiteiten voor senioren

Seniorenvereniging Winssen en Stichting Perspectief organiseren enkele leuke activiteiten tijdens de kermis op maandag 12 en dinsdag 13 augustus a.s.

Iedereen kent nog wel de gezellige kermisdagen van vroeger. Bijna iedereen nam vrij. De cafés en danstenten puilden uit. De seniorenvereniging en stichting Perspectief willen deze ouderwets gezellige tijd een klein beetje terughalen.

Op maandag 12 augustus, van 14.00 tot 18.00 uur, is er een speciale kermis-dansmiddag voor senioren met live muziek van toporkest Jersey. Zij spelen (dans)muziek uit vervlogen jaren. Dit alles in muziekcentrum ULTO, Notaris Stephanus Roesstraat 3, 6645 AD Winssen. De entree is € 5,- voor leden seniorenvereniging en € 7,50 niet-leden. Dit is inclusief 2 gratis consumpties. Meer info hierover vind je op www.seniorenwinssen.nl.
Dinsdag is de laatste dag van de Winssense kermis. In ontmoetingscentrum de Paulus, Molenstraat 2 in Winssen kunt u vanaf 12.00 tot 13.30 uur in de Salon aanschuiven voor een speciaal kermisbuffet met onder meer de ouderwetse "dikke" soep , koude schotel met diverse salades en belegde broodjes en ijs als dessert. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon. Aanmelding hiervoor dient uiterlijk vrijdag 10 augustus voor 11.00 uur bij het kantoor van Perspectief in Beuningen, telefoon 024 675 0939, te worden gedaan. Meer informatie over deze activiteit is ook te vinden op de website www.stg-perspectief.nl.

Meer berichten