Team Swim to Fight Cancer dankt MarqID en Goed Geregeld Makelaardij voor de prachtige shirts. (Foto: archieffoto)
Team Swim to Fight Cancer dankt MarqID en Goed Geregeld Makelaardij voor de prachtige shirts. (Foto: archieffoto) (Foto: )

Geef je op voor Swim to Fight Cancer

De Vierdaagse uitgelopen en wat nu? Beleef het vierdaagsegevoel in het water! Schrijf je in voor Swim to Fight Cancer Nijmegen op zondag 8 september in de Spiegelwaal in Nijmegen.

Het wordt een evenement van grote saamhorigheid, met een lach en een traan. Uitdagend en emotioneel voor zwemmers en ook voor de toeschouwers valt er veel te beleven. De opbrengst komt geheel ten goede aan Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee met je wandelmaatjes, vrienden, sportclub of bedrijf. Voor organisaties is het een unieke kans voor teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid voor het goede doel. Bij businessteams zoemt het al tijden van tevoren in het bedrijf. Deelnemers zwemmen wederom in de Spiegelwaal in Nijmegen. Zwem mee, doneer, sponsor of geef je op als vrijwilliger. Deelnemers zwemmen – als team of als individu - 1.500 meter of als extra uitdaging 3.000 meter. Voor kinderen vanaf 9 jaar, in het bezit van zwemdiploma A en B, is er een speciale Kids Swim van 500 meter. Enthousiast geworden? Meld je nu aan: www.fightcancer.nl/nijmegen.

Meer berichten