De voorstellingen worden gespeeld in Beuningen. (Foto: eigen foto)
De voorstellingen worden gespeeld in Beuningen. (Foto: eigen foto) (Foto: )

Twee voorstellingen gespeeld door Tingeling

Op vrijdag 2 augustus wordt om 11.00 uur de voorstelling 'Het brilletje van egel' nog één keer gespeeld. De kosten zijn 4 euro.

Meneer egel is zijn brilletje kwijt. Hij ziet niets! Zoekend en struikelend loopt hij door het bos. Kabouter Tingeling mag van zijn moeder bramen gaan plukken in het bos en wat vindt hij? Het brilletje! Hij is er heel trots op en wil het heel graag houden. Maar hoe moet dat dan met meneer egel?

Op dinsdag 6 en woensdag 7 augustus om 14.00 uur wordt "Tingeling en tante Truus" gespeeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Ook hier zijn de kosten 4 euro. Omdat zijn moeder met vriendinnen op stap is, gaat kabouter Tingeling een paar nachtjes bij tante Truus van Trippelstein logeren. Tante Truus is een rare tante, die helemaal geen kinderen gewend is. Ze laat Tingeling zelfs alleen als zij naar de stad gaat! En nog zoiets geks: ze houdt alleen van regen! Terwijl Tingeling een klusje doet in de tuin, vindt hij een jong hondje! Tante Truus vindt het vast niet goed als er een dier in haar huis is. Stiekem neemt Tingeling het hondje mee naar binnen... Na afloop mag je blijven picknicken in de grote tuin van tante Tingeling. Neem gerust je eigen spulletjes mee! Voor het hele programma, kijk op de website www.poppentheatertingeling.nl. Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen.

Meer berichten