Het is de eerste keer dat het Jan Verriet-toernooi wordt georganiseerd. (Foto: eigen foto)
Het is de eerste keer dat het Jan Verriet-toernooi wordt georganiseerd. (Foto: eigen foto) (Foto: )

Sportiviteit voorop tijdens Walking Football-toernooi

Dinsdag 10 september start op sportpark de Ooigraaf, het complex van Beuningse Boys, vanaf 10.00 uur het eerste Walking Football toernooi.

Dit toernooi is vernoemd naar Jan Verriet, Jan was jarenlang penningmeester van de Vereniging van Senioren Beuningen en was in 2015, samen met Geert Benders, medeoprichter van het sportieve en gezellige Walking Football in Beuningen.

Het Jan Verriet toernooi 2019 begint om 10.00 uur met een officiele opening, de eerste wedstrijden worden om 11.00 uur gespeeld. Uiteraard is de kantine deze dag open en worden de deelnemers door de organisatie voorzien een lunch. De prijsuitreiking vindt in de kantine, of op het terras, plaats omstreeks 16.00 uur. Verrassend is dat de 1e plaats, beloond met een beker, behaald wordt door het sportiefste team en niet door het team dat de meeste punten heeft behaald De organisatie verwacht ongeveer 120 deelnemers, van 8 verenigingen, uit de regio. Clubs als Juliana Malden,DAW Schaijk, ESA Arnhem, Achates Ottersum hebben zich hiervoor ingeschreven..

Iedereen die belangstelling heeft voor Walking Football is natuurlijk van harte welkom op de Ooigraaf op dinsdag 10 september.

Meer berichten