Vanaf 10 september opent theaterschool Hakoena haar deuren. (Foto: Erik Bergmans)
Vanaf 10 september opent theaterschool Hakoena haar deuren. (Foto: Erik Bergmans) (Erik Bergmans Fotografie)

Theaterschool Hakoena komt naar Beuningen

Vanaf dinsdag 10 september opent Theaterschool Hakoena ook in Beuningen de deuren! Vanaf die datum worden er acteer- en musicallessen aangeboden aan kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Ook is er aandacht voor kinderen die overwegen om later echt aan de slag te gaan in de musicalwereld. In Wijchen zijn er al diverse talentengroepen, waaronder de academy. Sinds de oprichting van Hakoena in 2011 zijn er al veertien leerlingen aangenomen op professionele vervolgopleidingen. Ook zijn er een aantal leerlingen die een rol hebben weten te bemachtigen in de musical The Sound of Music, Ciske de Rat, Hello Dolly en de Jeans Teenz tour.

Het belangrijkste tijdens de lessen is echter het plezier. Plezier in het samen spelen, zingen en dansen. Plezier in het ontdekken van wat je kunt. Plezier in naar een doel werken. Het motto van eigenaar Koen Logtens is dan ook: Theater verblijdt, bevrijdt en verbindt. Dit gebeurt in de professioneel vormgegeven lessen waarbij wordt gewerkt aan thema's en waarin wordt toegewerkt naar de eindvoorstelling van dit jaar.

Nieuwsgierig geworden? Zin om mee te doen? Aanmelden via de website is mogelijk voor het volgen van twee gratis proeflessen. De website is: www.theaterschoolhakoena.nl.

Meer berichten