Vanaf 12 september is de nieuwe tentoonstelling Vrij! Wijchen herdenkt '40-'45 te zien in het Koetshuis. (Foto: eigen foto)
Vanaf 12 september is de nieuwe tentoonstelling Vrij! Wijchen herdenkt '40-'45 te zien in het Koetshuis. (Foto: eigen foto) (Foto: )

Museum kasteel Wijchen tijdelijk naar Koetshuis

Het kasteel Wijchen gaat gerenoveerd worden. Museum Kasteel Wijchen verhuist daarom tijdelijk naar het Koetshuis naast het kasteel. Vanaf 12 september 2019 is daar de nieuwe tentoonstelling te zien.

Tot 1 februari 2020, wanneer het kasteel op slot gaat om de renovatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren, blijft het museum ook nog actief in het kasteel.
Tot en met 8 september is het museum van woensdag tot en met zondag te bezoeken op de tweede verdieping van Kasteel Wijchen. Vanaf 12 september is de nieuwe tentoonstelling Vrij! Wijchen herdenkt '40-'45 te zien in het Koetshuis.

De vaste collectie en de tentoonstelling Emilia van Oranje Nassau. Kasteelvrouwe in Wijchen blijven nog te bezoeken tot 1 februari 2020, maar alleen tijdens weekendopenstellingen.

Museum Kasteel Wijchen kan tot 1 februari alle activiteiten inclusief kasteelrondleidingen blijven aanbieden. Kinderfeestjes en schoolbezoek blijven na 1 februari ook mogelijk, maar met een aangepast programma.

Kijk voor het actuele aanbod van alles wat er te doen en zien is en de tijden op www.museumwijchen.nl .

Meer berichten