Museumbusreis naar Den Bosch

  Overig

Winssen - Voor ouderen in Winssen staat op donderdag 29 november een gratis museumbusreis naar Den Bosch op het programma. Aanmelden kan tot 15 november door naam en telefoonnummer te mailen naar info@seniorenwinssen.nl.

De Museum Plus Bus is een initiatief voor ouderen in Nederland. De bus rijdt elke dag een groep senioren naar één van de dertien deelnemende musea. Voor deelname moet sprake zijn van een lichamelijke beperking of een leeftijd van minimaal 70 jaar. Deze eis geldt niet voor begeleiders van deelnemers.

Deelnemers aan de museumbusreis vanuit Winssen verzamelen om 9.15 uur op het Van Ghentplein. Om 9.45 uur vertrekt de bus. Om 11.00 uur staat een bezoek aan het Noord-Brabants Museum gepland, met eerst een ontvangst met koffie/thee. Na de rondleiding is er een lunch om 13.15 uur in de museumbrasserie. Daarna is er gelegenheid om zelf nog rond te kijken in het museum. Om 15.30 uur gaat de bus terug naar Winssen.

De reis en entree is gratis; dit is ook bedoeld voor niet-leden van de Seniorenvereniging Winssen. De eigen bijdrage voor de lunch is €10,00. Dit bedrag wordt contant bij het instappen van de bus voldaan. 

Meer berichten